Home>>Automotive>>Siguranța în mașină a celor mici
Scaunele auto
Automotive

Siguranța în mașină a celor mici

Și asta se datorează unui motiv foarte simplu: majoritatea accesoriilor pentru scaune nu sunt ținute la aceleași standarde de siguranță precum scaunele auto. Nu există reguli fixe care să le garanteze funcționarea din punct de vedere al siguranței și nici măcar nu veți găsi informații despre acestea. Cu toate acestea, vă putem garanta un lucru: scaunele auto pentru transportul bebelușilor trebuie evaluate în ceea ce privește calitatea materialelor și a performanței, acestea fiind supuse și testelor de impact. Cu toate acestea, nu toate accesoriile trec prin acest proces.

Scaune și accesorii auto certificate

Principala diferență se face între cei care creează accesorii pentru scaune auto și cei care creează atât scaune auto, cât și accesorii compatibile. În al doilea caz, vorbim despre produse care sunt de fapt sigure deoarece acestea sunt evaluate și testate împreună. Un mare avantaj din punct de vedere al siguranței, nu-i așa? 

Scaunele auto

Evident, din moment ce vorbim despre accesorii, nu vorbim despre obiecte care sunt necesare sau indispensabile pentru funcționarea corectă a dispozitivului principal (scaunul auto – https://www.silux-auto.it/), dar nu vrem să negăm că unele dintre aceste opțiuni sunt incredibil de convenabile atât pentru părinți din punct de vedere practic cât și pentru confortul copilului. Două dintre aceste accesorii se remarcă printre numeroasele accesorii pentru scaune auto.

Scaune și accesorii auto: prelungitoare pentru centura de siguranță

Prelungitoarele pentru centura de siguranță au fost inițial concepute pentru persoanele care erau evident supraponderale și aveau dificultăți la utilizarea centurilor de siguranță, deoarece erau prea scurte pentru a le înfășura complet și confortabil.

Video: Cum sa alegi scaunul auto pentru bebelus sau copil | Scaun Tiago Kidscare

Postări similare: