Recenzie Hubelino Marble Run

Hubelino Marble Run este unul dintre cele mai populare marble runs printre copii și părinți astăzi, iar acest lucru este dintr-un motiv bun. Dacă sunteți în căutarea jucăriilor grozave pentru micuții dvs., acesta este ceva care merită cu siguranță în lista dvs. de opțiuni.

Ce este Hubelino?

În cazul în care nu îl știți, Hubelino este un tip de sistem de rulare din marmură, care este perfect compatibil cu Lego Duplo. Hubelino, precum și Lego Duplo, împărtășesc ambii același principiu general. Acest lucru înseamnă că blocurile de construcție ale acestor două sisteme se pot încadra fără cusur. Lego Duplo poate fi utilizat pentru construirea fundației Hubelino. De asemenea, puteți construi rulajul dvs. de marmură Hubelino pe clădirea Lego Duplo existentă.

Hubelino Marble Run

Blocurile de construcție de la Hubelino (Magazin web croat și Magazin web sloven) sunt confecționate din plastic și lipite una peste alta pentru a construi orice structură sau formă pe care o aveți în minte. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și le puteți combina în orice mod doriți.

De asemenea, blocurile sunt de bază și simple, ceea ce le face variabile la nesfârșit. Aceste blocuri pot fi utilizate pentru construirea fundației ruloului de marmură.

De asemenea, puteți construi o rulare reală din marmură deasupra blocurilor de construcție cu utilizarea elementelor de rulare. Elementele de rulare în sine sunt de asemenea în diferite forme și dimensiuni și acestea pot fi utilizate pentru combinații practic interminabile.

Imaginația și creativitatea dvs. sunt singurele limite aici, precum și numărul de elemente de rulare și blocuri de construcție pe care le aveți.

Companie, producție și materiale

Hubelino, o afacere de familie germană, funcționează din 2008. Pe de altă parte, rulajul de marmură Hubelino a fost lansat pentru prima dată în 2013. Acesta este probabil motivul pentru care nu este la fel de popular ca alte rulaje de marmură pe care le puteți găsi în piață astăzi.

Potrivit companiei, elementele rulării lor din marmură sunt fabricate exclusiv în Germania. Întregul proces, începând de la proiectare, până la producție până la ambalare, se întâmplă în țară.

Hubelino Marble Run

Ei au adăugat că acest fapt este punctul forte al companiei lor. S-ar putea să existe o mulțime de rulouri din marmură fabricate din plastic, dar numai o mână poate fi considerată bună.

Expertiza companiei poate fi văzută clar în producția de piese din plastic. Directorul și fondatorul se întâmplă să fie și directorul companiei care furnizează piese din plastic pentru diferite aplicații tehnice, cum ar fi mașini industriale și motoare.

Plasticul ABS este utilizat exclusiv în producție, Lego Duplo și Lego fiind confecționate dintr-un material similar de înaltă calitate. Plasticul ABS este asociat cu multe beneficii, în principal în ceea ce privește rezistența și longevitatea. Acest material este reciclabil. Înseamnă că părțile imperfecte și cele de defecțiune pot fi încă folosite din nou după ce s-au făcut grau.

Toate produsele companiei sunt testate mecanic și chimic de Biroul Veritas, din Hamburg. Ele respectă toate ghidurile internaționale implementate pentru jucării.

Blocuri de construcții

Blocurile de construcție sunt necesare pentru a construi fundația de marmură. Dacă aveți blocuri de construcții existente de la Lego Duplo, puteți să le utilizați sau puteți combina ambele sisteme. Acesta este printre motivele pentru care părinții și copiii iubesc deopotrivă brandul. Puteți utiliza o lume întreagă de Lego Duplo cu toate blocurile de construcție, accesoriile și structurile. Adăugați doar câteva elemente de rulare și veți fi bine să mergeți cu propriul rulaj de marmură.

Doar asigurați-vă că nu subestimați numărul de blocuri de construcții necesare pentru rularea dvs. din marmură, în special dacă intenționați să construiți unul mare.

Blocurile de construcție ale mărcii care apar în diferite seturi sunt în principal albe. Acest lucru este excelent, deoarece înseamnă că le puteți vedea cu ușurință. O fundație complet albă arată, de asemenea, uimitor. Cu toate acestea, dacă nu apreciați cu adevărat culoarea albă, puteți obține întotdeauna mai multe culori în elementele de rulare, cum ar fi albastru, galben, verde și roșu.

Elemente de functionare

Elementele de rulare alcătuiesc rulajul din marmură. Marmurile vor alerga în aceste blocuri. Există numeroase seturi cu numeroase combinații ale acestor elemente. Toate elementele au patru culori, și anume verde, albastru, galben și roșu. Culorile sunt de fapt similare cu cele ale lui Lego Duplo.

Extinderi și elemente suplimentare

Elementele suplimentare sunt foarte importante și oferă tone de distracție. Acestea sunt minunate dacă doriți să formați rulări mai complexe sau dacă pur și simplu doriți să adăugați o notă de ceva diferit.

Aceste elemente sunt de bună calitate. Sunt solide, robuste, se potrivesc perfect și, cel mai important, funcționează. Aceste elemente suplimentare au culoarea portocalie. Alegerea culorii este destul de îndrăzneață, dar vestea bună este că vă permite să le localizați cu ușurință.

Hubelino Marble Run

Aceste elemente suplimentare nu fac parte din seturile normale. În schimb, trebuie să le cumpărați separat.

Dacă aveți elemente de rulare, blocuri de construcție, elemente suplimentare, figuri Duplo, blocuri Lego Duplo sau orice altceva, puteți începe să construiți orice doriți, de la cea mai mică rulare din marmură, până la cel mai mare oraș de marmură pe care vi-l puteți imagina.

Încă o dată, singura limită aici este răbdarea, creativitatea și, desigur, numărul de elemente și blocuri pe care le-ai disponibil.

Ce face Hubelino sa fie grozav?

• Acesta este complet compatibil cu Lego Duplo. Toate elementele se potrivesc perfect. Trebuie să inspectați blocurile îndeaproape, astfel încât să puteți distinge unul de celălalt.

• Extinderile sunt interminabile și puteți adăuga mai multe elemente de rulare, blocuri de construcții și elemente suplimentare. Posibilități noi și seturi noi există. Puteți merge mai mari, mai complexe și mai creative. Aceasta crește împreună cu copilul tău.

• Este robust, solid, lavabil, aproape nu se poate rupe și aproape că nu există semne de uzură. Copiii pot folosi acest lucru pentru o perioadă foarte lungă, chiar și după ce îl depășesc.

• Jucăria este fabricată în Germania într-o fabricație durabilă și este ecologică.

Inutil să spun, Hubelino Marble Run este una dintre acele jucării de pe piață care va oferi încântare copiilor de toate vârstele și chiar părinților lor. Aceasta este o valoare bună pentru bani, ceea ce o va face o cumpărătură excelentă din atâtea motive interesante.

Postări similare: