Home>>Frumusețe, sănătate și modă>>Ochelari pentru bărbați
Ochelari pentru bărbați
Frumusețe, sănătate și modă

Ochelari pentru bărbați

De foarte mult timp, a existat credința că ramele ochelarilor trebuie să fie în concordanță cu forma ochelarilor. Cu toate acestea, deși ar putea exista o oarecare valoare în acest sens, personalitatea stilului dumneavoastră trebuie să fie întotdeauna primul factor pe care trebuie să îl luați în considerare atunci când alegeți ochelarii potriviți pentru dumneavoastră.

De ce este așa?

Oamenii spun întotdeauna că fața în sine este cel mai important aspect al oricărei ținute, mai degrabă decât accesoriile sau hainele pe care le purtați. Fața ta este partea cea mai expresivă a corpului tău, ochii fiind partea cea mai expresivă a feței tale. Ochelarii ocupă acest spațiu imobiliar extrem de crucial, motiv pentru care este obligatoriu ca aceștia să fie în perfectă sincronizare cu imaginea specifică pe care doriți să o proiectați. 

Ochelari pentru bărbați
Personalitatea stilului tău trebuie să fie întotdeauna pe primul loc atunci când alegi ochelarii pentru bărbați

Cele care sunt mai discrete din punct de vedere stilistic vor opta adesea pentru stiluri liniștite, încadrându-și fața în mod clasic. Pe de altă parte, cele care sunt mai îndrăznețe vor opta, de asemenea, pentru stiluri mai îndrăznețe. Deși acestea s-ar putea să nu se potrivească cu o anumită formă a feței în sens clasic, ele pot totuși să proiecteze imaginea preferată. 

Pur și simplu, propria personalitate combinată cu puțină îndrumare vă poate ajuta să alegeți ochelari pentru bărbați potriviți pentru dumneavoastră: 

Dramaticul îndrăzneț 

Nu este ușor să ignori personalitatea îndrăzneață și dramatică a ochelarilor. Dacă doriți să întoarceți capetele, puteți opta pentru rama de plastic gros și îndrăzneț „geek chic”, cu model asimetric și design asimetric de culoare. 

Ochelari pentru bărbați: anii 1930 până în prezent

Poți încerca să schimbi cu niște rame rotunde cu margini curbate, care pot face o declarație de stil mai la modă. Există ceva unic și puternic în combinația liniilor drepte din metal cu plasticul rotund moale. 

Fermecătorul elegant

The Elegant Charmers șoptește în loc să vorbească cu voce tare. Este atrăgător și rafinat. Ramele albastre strălucitoare fără rame se accesorizează minunat cu strălucirea unui costum corporatist de nivel înalt, care creează un aspect bogat și discret. 

Puteți adăuga, de asemenea, o pereche roșie ca piesă de sine stătătoare, care poate încorpora o notă de culoare pentru a complimenta ajutorul cravatei din argintul periat, cu o notă de modernitate.

Postări similare: