Modelul EdgeStar este făcut special pentru anumite butoaie

Edgestar KC-2000: Recenzie frigider de butoaie

Nu-mi pot da seama de ce acest model, făcut în același loc cu alte frigidere de acest tip, a primit atât feedback negativ. Este făcut cu aceeași atenție ca celelalte modele pe care le-am văzut, dar se pare că există probleme cu mărimea și temperatura.

Am vorbit cu prietenul meu, Seth, despre această enigmă și ce a spus pare să aibă sens. Modelul KC 2000 Edgestar kegerator este făcut special pentru anumite butoaie care sunt listate și ușor de identificat după nume și capacitate. Dacă folosești lista ca un ghid de la zero, nu ar trebui să ai probleme cu acest frigider. Alt aspect pe care l-a menționat este că toate butoaiele trebuie să fie prerăcite înainte de utilizare. Mulți utilizatori sar peste acest pas aparent vital. De fiecare dată când frigiderul tău de butoaie își primește încărcătura, el are nevoie de o perioadă de răcire de 24 DE ORE întregi. Nu are sens să pui un butoi cald în frigider.

Este un frigider frumos, finisat cu negru. Arată chiar bine!

În primul rând, trebuie să fii conștient de faptul că acest frigider de butoaie NU POATE fi folosit afară. Este strict pentru uz interior. Dacă nu folosești un frigider de butoaie special pentru exterior, vei compromite băutura și o vei irosi.

Însă pentru interior, este un frigider bun dacă ai grijă de el. Deținerea unui frigider de butoaie necesită niște dedicare și logică. Trebuie să-l cureți corect pentru început.

Urmărește instrucțiunile, vezi capacitatea interioară și ar trebui să te descurci. Nu putem exprima cât de important este să citești instrucțiunile, în special în legătură cu prerăcirea înainte de a încărca butoaie. Și folosește doar mărimile de butoaie recomandate. De exemplu, se specifică faptul că în KC 2000 încape jumătate de baril. Așa că nu încerca să bagi un baril întreg! Interiorul are 37cm adâncime – de la raftul condensator din spate, până la marginea frontală a ușii. Dacă vrei să folosești butoaie cu fund conic, acestea nu vor intra, așa că alege bine butoiul înainte să-l forțezi pe ușă. Un butoi de 30l, de exemplu, nu va intra din cauza manometrului și a furtunurilor interioare.

Postări similare: