Home>>Acasă și echipament>>Măsuțe de cafea
Acasă și echipament

Măsuțe de cafea

Atât iubitorul minimalismului în interior, cât și un fan al camerelor confortabile pline de perne și țesături vor admite că un living fără loc de relaxare cu o carte și o cafea nu are rost. Într-o cameră bine decorată, trebuie să existe un fotoliu sau o canapea pe care să vă puteți așeza confortabil după muncă, precum și o masă joasă pe care să puneți cafea fierbinte. Dar cum trebuie alese măsuțele de cafea? La ce să acordați o atenție specială atunci când doriți să o cumpărați pe cea perfectă? Vă putem spune!

Stilul încăperii

Foarte mult depinde de stilul interiorului, în care se găsește piesa de mobilier. Măsuțele de cafea vin sub diferite forme și aspecte, puteți alege, de asemenea, în mod liber materialul din care sunt realizate, precum și culoarea și structura lor. Interioarele moderne, de ex., mansardele, sunt locuri în care o masă metalică în stil brut, industrial se va potrivi perfect. Cea cu un blat din lemn va adăuga caracter și va rupe atmosfera urbană, în timp ce blatul din sticlă va oferi un pic de eleganță. O masă în stil scandinav va fi o alegere fantastică pentru un interior natural, dominat de elemente albe și din lemn – simplă în formă, dar caldă, datorită utilizării lemnului moale. Accesoriile la modă vor completa întregul – tot de ce aveți nevoie este o lumânare parfumată în colțul mesei sau o mică suculentă în mijloc.

Măsuțe de cafea – nu numai pentru cafea!

Funcționalitatea este a doua caracteristică importantă a unui mobilier de cafea în funcție de aspect. Mic, dar practic? Desigur, este posibil! Măsuțele de cafea nu sunt doar un ornament sau un element decorativ suplimentar pentru o cameră, ci și un loc important care poate deveni un spațiu suplimentar de depozitare. Nu numai că puteți pune o ceașcă pe ea, ci și un castron cu gustări. Rafturile sau sertarele ascunse sunt ascunzișuri grozave pentru telecomanda TV, o revistă sau cartea preferată. Datorită acestor soluții, sunt ușor de găzduit lucruri mici pe care înainte le-am aruncat în colțul canapelei, iar apoi le-am căutat mult timp, iritându-ne în același timp. În sfârșit și-au găsi locul, iar sufrageria va da impresia că este curată și ordonată. Merită!

Postări similare: