Home>>Frumusețe, sănătate și modă>>Machiajul de buze potrivit
Creioane de buze
Frumusețe, sănătate și modă

Machiajul de buze potrivit

Creioanele de buze sunt mult mai mult decât o modalitate de a-ți defini buzele. Acest instrument de machiaj puternic prelungește rezistența rujului, previne transferul rujului, crește volumul buzelor și multe altele. Dar multe persoane nici măcar nu știu de unde să înceapă atunci când vine vorba de utilizarea creionului de buze și nici nu știu cât de util poate fi de fapt. Așa că vrem să-ți oferim cinci motive întemeiate pentru a adăuga unul în trusa ta de machiaj.

Creioane de buze pentru conturare  

Creioane de buze sunt instrumentul perfect pentru a corecta acele mici imperfecțiuni pe care le avem cu toții și pentru a redefini buzele într-un mod impecabil. Alegerea celui potrivit este importantă. O linie prea închisă sau prea groasă va strica rapid efectul pe care îl urmărești. Folosește un creion uscat și ascuțit, într-o nuanță cu o nuanță sau două mai închisă decât rujul tău, pentru a te ajuta la aplicare.

Creioane de buze Wibo
Creioane de buze Wibo – Automatic Liner

Asigură-te că vârful creionului este bine hidratat sau umezește-l puțin pentru ca acesta să alunece ușor pe buze. Apoi, trasează o linie din centrul buzei superioare, arcul lui Cupidon, spre colțuri, urmând linia naturală a buzelor tale. Acum, aplicați pur și simplu rujul, de preferință, cu o pensulă de machiaj. Acest lucru te va ajuta să urmărești conturul gurii tale și să estompezi rujul cu creionul.
Pentru un aspect natural, evitați să apăsați prea tare pe creion. În schimb, conturează-ți ușor buzele cu mișcări mici.

Creioane de buze pentru buze mate

Creioanele de buze pot fi folosite pentru mai mult decât pentru conturarea buzelor. Sunt pigmenți ultraopac, uneori chiar mai opac decât rujurile mate.

Creioanele mele pentru buze Morphe preferate

Postări similare: