Ruj mat sau mat

Este perfect atunci când optezi pentru un look modern: rujul mat nu are nimic strălucitor, dar reușește să atragă privirea privitorului direct spre buzele tale. Maturile, de fapt, dau un aspect foarte îndrăzneț chiar dacă nu strălucesc. Multe dintre aceste produse sunt însoțite și de creme hidratante, ceea ce nu trebuie subestimat, deoarece uneori efectul mat este obținut prin folosirea excesivă a pigmentului în detrimentul hidratării buzelor.

Ruj Catrice mat
Ruj Catrice mat

Ruj perlat

Un ruj perlat este un element de machiaj conceput în mod corespunzător pentru a reflecta lumina.

Poate fi un aliat perfect pentru o ocazie specială, o cină sau un eveniment formal.

Îți recomandăm să folosești o cremă hidratantă și cu rujul perlat, deoarece acestea nu sunt cunoscute ca fiind la fel de delicate cu buzele (și cu siguranță nu sunt hidratante). Dar aceasta despre hidratare este cu siguranță o discuție pe care trebuie să o abordăm, deoarece am atins-o în argumente pro și contra pentru fiecare tip de ruj.

Elementele de hidratare ale rujului

Dacă locuiești într-un loc cu un climat uscat, știi cât de greu este să îți menții buzele hidratate.

Folosirea unui ruj cu o bună capacitate de hidratare (https://www.pinkpanda.ro/) nu este doar practică, ci poate fi și foarte utilă pentru a te asigura că arăți bine. Unele rujuri cu formulă hidratantă conțin ingrediente naturale precum aloe sau vitamina E. Datorită acestor componente, buzele tale vor fi mai protejate de agenții externi și îți vor oferi, de asemenea, o senzație de catifelare. În plus, trebuie spus că cele mai multe rujuri hidratante vor avea totuși un aspect puțin strălucitor… ceea ce te-ar putea scuti să adaugi un gloss sau să folosești un primer lucios și îți va economisi timp!

Postări similare: