Lumini LED H7 – De ce treci la farurile cu LED?

Există numeroși factori pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când selectați farurile pentru mașina dvs. În primul rând, cumpărătorii trebuie să înțeleagă componentele farurilor, principala diferență dintre farurile etanșe cu halogen și farurile cu becuri, precum și avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de becuri. Proprietarii de autovehicule ar trebui să știe, de asemenea, cum tehnologia LED îmbunătățește evoluția farurilor auto, precum și factorii care afectează calitatea becurilor cu LED-uri atunci când aleg să le cumpere.

Tipuri de becuri pentru faruri

Lumini LED H7

Există două tipuri de becuri pentru faruri și anume cele cu un bec cu o singură lumină și cele cu un bec cu rază dublă. Fiecare far de autovehicul trebuie să aibă atât fază lungă, cât și fază scurtă. Există becuri ce realizează atât faza scurtă cât și faza lungă, anume becurile cu rază dublă.

În același far putem avea un bec H1 pentru faza lungă, și un bec cu lumini LED H7 pentru faza scurtă. Ambele becuri H7 și H1 sunt becuri cu o singură poziție.

Postări similare: