Home>>Acasă și echipament>>Înfrumusețați-vă casa cu lumini de exterior uimitoare
Iluminatului exterior
Acasă și echipament

Înfrumusețați-vă casa cu lumini de exterior uimitoare

Principalele motive pentru a utiliza iluminatul exterior

Atunci când cunoașteți beneficiile instalării iluminatului exterior, puteți veni cu un plan de iluminat bun care va funcționa cel mai bine pentru dumneavoastră. Mai jos sunt câteva dintre motivele bune pentru care trebuie să instalați lumini în jurul exteriorului casei dvs. dragi.

Iluminatului exterior vă va ajuta să obțineți un aspect mai uniform
Iluminatul exterior va susține frumusețea, valoarea, siguranța și securitatea proprietății dumneavoastră

Iluminatul în aer liber poate adăuga atractivitate la bordură. 

Cel mai bun iluminat exterior poate adăuga ambianță casei dumneavoastră. Unele elemente suplimentare, cum ar fi un stâlp de iluminat instalat la capătul aleii de acces, de exemplu, pot adăuga o notă foarte primitoare. De asemenea, puteți instala lumini în diferite locații pentru a crea un aspect stratificat și pentru a spori atractivitatea generală a proprietății dvs. 

Cele mai bune sfaturi de iluminat în aer liber – Cum să vă iluminați spațiul exterior de la Lamps Plus

Iluminatul exterior poate crea un sentiment de securitate și siguranță. 

Asigurați-vă că există suficiente lumini (https://volino.hr/) în locurile în care aveți cea mai mare nevoie de ele, în special în apropierea ușilor, a aleilor și a teraselor.   

Iluminatul exterior vă ajută să obțineți un aspect mai unitar. 

Pentru a vă îmbunătăți și mai mult atractivitatea, ați putea dori să folosiți corpuri de iluminat cu un stil similar sau care aparțin aceleiași colecții de lumini pentru a forma un aspect mai coerent.  

Sfaturi pentru a alege iluminatul exterior potrivit

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune lumini de exterior care să vă completeze cel mai bine casa:

Căutați o culoare relevantă.  

Desigur, nu ați alege niciodată lămpi pentru camera de zi care să se potrivească cu mobilierul sau pereții din lemn. Aceeași regulă se aplică și în cazul corpurilor de iluminat de exterior. De exemplu, dacă v-ați vopsit exteriorul în albastru, puteți opta pentru modele negre sau de staniu. 

Dacă locuința dvs. are o culoare pământie și caldă, corpurile de iluminat din aur și bronz se pot îmbina bine cu aceasta și vă oferă siguranța că iluminatul exterior se va integra cu restul elementelor de design ale casei dvs. 

Optați pentru o dimensiune rezonabilă.

Nu aveți nevoie de corpuri mari de iluminat de exterior. Deși doriți să iluminați o suprafață de teren mai mare, ultimul lucru pe care îl doriți este să cumpărați lumini prea mari, până la punctul în care să vă eclipseze casa. Optați pentru corpuri de iluminat de exterior care să completeze construcția și stilul general al casei dvs. 

Postări similare: