Încălzitorul portabil Eccotemp este adăugarea perfectă la sistemul nostru de apă pentru campare

Încălzitor de apă fără rezervor Eccotemp L5

Încălzitorul portabil Eccotemp L5 fără rezervor este adăugarea perfectă la sistemul nostru de apă pentru campare. Este nevoie de o adiere blândă de vară pentru a face un duș rece să se simtă cu adevărat rece … Cu Eccotemp L5, putem porni căldura și să ne bucurăm! Credem că deseori acesta trage linia între a face un duș sau a nu face un duș.

Cum funcționează

Eccotemp L5 este un încălzitor de apă fără rezervor, ceea ce înseamnă că nu există rezervor de apă caldă; apa este încălzită instant, la cerere. Înseamnă că ai putea să faci duș toată ziua și să nu rămâi niciodată fără apă caldă! (bine, asta până nu rămâneți fără propan sau apă) Acest tip de încălzitor nu este obișnuit în casele din America de Nord (dar începem să le vedem din ce în ce mai mult), dar sunt destul de frecvente în Europa, deoarece sunt mai eficiente decât un încălzitor de apă „tradițional” cu rezervor. Într-adevăr, menținerea unui rezervor de apă la temperaturi ridicate toată ziua nu este eficientă; în plus, rezervorul este adesea situat departe de aparat și există o cantitate considerabilă de energie pierdută prin conducte și apă irosită așteptând ca apa să se încălzească.

Sursa de apă

Încălzitorul este atașat la sistemul nostru de apă sub presiune. Sistemul nostru este similar cu orice RV: avem un rezervor de apă proaspătă de 25 de litri, iar pompa de apă Shurflo creează presiunea necesară pentru alimentarea aparatelor (chiuvetă, spălare pentru biciclete și duș fierbinte).

Setări

Gazul și apa (debitul) pot fi ajustate în funcție de preferințele dumneavoastră. Temperatura dușului depinde de combinarea setării gazului / apei (și variază și cu temperatura apei din rezervor!) … De exemplu, mai multă apă (max) duce la o temperatură mai mică a dușului, deoarece mai multă apă curge prin schimbătorul de căldură la un moment dat.

Ce ne place

  • Ieftin.
  • Poate fi integrat la sistemul nostru de apă sub presiune.
  • Poate fi ajustat de la călduț la fierbinte (este destul de puternic la setarea maximă).
  • Poate fi utilizat fără încălzire (dușuri la rece)
  • Ușor de utilizat (nu este nevoie să conectați apa și propanul de fiecare dată).

Postări similare: