miercuri, august 12
Home>>Automotive>>Importanța căptușelii de cauciuc pentru mașini
Căptușeala de cauciuc pentru mașini
Automotive

Importanța căptușelii de cauciuc pentru mașini

Dacă v-ați gândit vreodată să cumpărați o mașină second-hand, cu siguranță știți cât de mult contează curățenia și condiția mașinii. Însă, v-ați întrebat de ce o mașină cu portbagaj imaculat și fără cusur iese atât de mult în evidență? Ei bine se datorează faptului că nu se poate măslui aspectul unui portbagaj de care s-a avut grijă încă de la început. Aici intervine căptușeala de cauciuc pentru mașini.

În mod normal, condiția portbagajului nu ar trebuie să facă vreo diferență, totuși, o face. Un portbagaj cu aspect de showroom poate mări valoarea mașinii mult peste cât ar fi după starea ei de funcțiune, însă aici vorbim de mașini de care s-a avut mare grijă. Dacă foștii proprietari au avut grijă de portbagaj, este foarte probabil ca ei să fi avut mai multă grijă și de celelalte componente ale mașinii. E greu de negat faptul că un portbagaj îngrijit poate face diferența între două mașini similare.

Căptușeala de cauciuc pentru mașini

Adevărul este că un portbagaj e greu de întreținut și curățat. Un mic accident e tot ce e necesar pentru a lăsa o pată permanentă atunci când transportați lichide sau obiecte murdare. Din fericire o căptușeală de cauciu și vinilin poate proteja portbagajul și vă poate ajuta la păstrarea curățeniei.

Căptușeala de vinilin și cauciuc pentru portbagaj

Căptușelile de cauciuc și vinilin sunt mai bune decât cele oferite de majoritatea producătorilor de mașini deoarece au anumite characteristici care le avantajează. Aceste căptușeli sunt complet impermeabile, adică lichidele vor rămâne la suprafață și nu vor pătrunde în ele numai ca să se scurgă pe podeauă. De asemenea, mizeriile, la fel ca lichidele, vor rămâne pe căptușeală datoriră muchiile ridicate și striate de la margini.

Căptușelile de cauciuc și vinilin pot fi curățate cu pompa și apoi șterse pentru a scoate mizeriile prinse pe unde și lăsat la uscat după aceea fără vreun risc de a mucegăi. Datorită compușilor moderni, aceste căptușeli rămân flexibile și pe timp de îngheț, nu rețin mirosurile și nu devin cleioase pe timp de caniculă.

Folosește căptușeli de cauciuc începând de azi 

Deși majoritatea covoarelor și căptușelilor pentru portbagaj sunt din compuși de polimer rigizi cu conturul făcut după el, o căptușeală de cauciuc este mult mai rezistentă și durabilă datorită compusului de cauciuc conceput pentru a rămâne flexibil și pe timp de înghet fiind în același timp mai moale și mai flexibil și având și adâncituri concepute pentru a strânge mizeriile.

Căptușeala de cauciuc pentru mașini

Pentru SUV-uri și dubițe care au scaune pliabile, o căptușeală de cauciuc le permite utilizatorilor să folosească un singur covor pe spatele scaunelor din al treilea rând sau un covor mai mare pentru a acoperi partea superioară a scaunelor din al treilea rând odată ce acesta este împăturit.

Postări similare: