Idei sumare despre Settlers of Catan

Inceputul

Este posibil sa dureze ceva timp pentru a seta jocul pana cand vei invata ce si cum. Placa este confectionata din piese hexagonale care sunt imbinate impreuna, asemanatoare cu un puzzle. Chiar daca acestea au o configuratie sugerata, puteti sa jucati cu ele folosind configuratia preferata, ceea ce inseamna ca jocul poate fi diferit de fiecare data cand jucati.

Exista o multime de reguli si, la inceput, acestea pot parea coplesitoare. Cu toate acestea, odata ce ati jucat Settlers of Catan de mai multe ori, veti gasi jocul destul de simplu. Exista un mare Almanah inclus in kit care descrie clar toate complexitatile.

Jucarea jocului

Jocul este combinatia dintre gestionarea resurselor si strategie. Veti avea nevoie de materialele potrivite pentru a construi drumuri si case si a castiga puncte de victorie. Norocul determina resursele si determina numarul de drumuri si asezari pe care le puteti construi, care apoi vor necesita mai multe resurse. Puteti apoi sa le utilizati pentru a cumpara carti speciale sau alte materiale pentru a va dezvolta asezarea.

Postări similare: