Husqvarna volanul este confortabil chiar și după perioade lungi de timp

Husqvarna YTH24V48 Tractor cu 24 CP, 48-inch Recenzie – prezentare generala

Husqvarna este cunoscut în mod obișnuit ca un creator de calitate superioară / de cea mai bună calitate pentru tractoare de grădină, iar tractorul Husqvarna 48-inch, este un exemplu bun pentru acestea. Acest model particular poate fi achiziționat în gama de $ 2000 (care este un interval de preț extrem de competitiv și popular) și oferă o valoare excelentă pentru oricine cumpără cu acest buget.

Acesta literalmente, are aproape tot ce vă puteți aștepta în această gamă de preț, inclusiv punte de tăiere de dimensiuni excelente, scaune foarte confortabile (am condus acest tractor de multe ori și nu am suferit niciun disconfort) și, cel mai bine, nu are nicio problemă de a tăia iarba care este umedă sau chiar cand ploua puțin. Acesta este de mare ajutor în timpul anotimpurilor mai umede, când unele cositoare s-ar lupta cu adevărat să facă o tăiere curată bună, când iarba este puțin umedă.

Husqvarna YTH24V48 este, de asemenea, un tractor cu aspect fantastic, știu că acest lucru nu este foarte important, dar dacă puteți obține o mașină de tuns iarbă performantă, care arată bine, atunci, de ce nu? Arcurile de sub scaun, cotierele și, de asemenea, volanul proiectat ergonomic, toate ajută la un plus de confort în timp ce conduci această mașină. De fapt, nu există foarte multe în acest interval de preț care să ofere un nivel atât de ridicat de confort pentru conducator. Acest lucru este util mai ales dacă aveți un lot mare de teren / iarbă de tăiat sau dacă îl veți folosi pentru mai multe locuri de muncă în fiecare zi. Dacă aveți timp, vă rugăm să citiți mai departe și am să vă aduc la cunostinta toate avantajele și contra avantajele, împreună cu specificațiile importante ale acestui tractor de curte.

Ce este grozav?

După cum puteți deduce din nume, puntea de tăiere este de un impresionant de 48 de centimetri. Acest lucru este mult mai mare decât multe modele din gama de preț și, astfel, ajută la reducerea timpului de cosit și la îmbunătățirea lucrărilor dvs.

Postări similare: