Husqvarna este făcută din plastic durabil

Un lucru bun este că drujba Husqvarna 445 are un gemuleț lângă rezervor, așa că poți vedea nivelul de combustibil fără să desfaci capacul și să încerci să-ți dai seama.

Dacă vrei să scoți ce-i mai bun din drujba ta trebuie să te asiguri că o menții în formă mereu. Husqvarna 445 are niște trăsături care ajută în acest sens, precum sistemul de injecție pe aer care elimină particulele mai mari de praf înainte ca ele să ajungă în filtrul de aer. Asta va reduce numărul de dăți în care va trebui să cureți filtrul, dar reține că acest lucru tot va trebui făcut periodic. Mulțumită capacului pentru cilindru și design-ului fără șurub, acest lucru se face cu ușurință. Per total, acest motor este puternic și bine proiectat.

Sistemul de ulei pentru lanț

Când vine vorba de uleiul pentru lanț, Husky 445 are un sistem automat de eliberare a uleiului. Asta înseamnă că nu trebuie să faci asta manual. Din păcate, este un sistem cu flux fix, deci nu poți ajusta fluxul uleiului, un lucru ce ar fi fost bun pentru adaptarea la condiții diferite de operare.

Nu există geam pentru a vedea nivelul de ulei de lanț în rezervor. Însă sistemul 445 te poate asigura că, dacă folosești combustibilul și uleiul recomandat, ele se vor termina înaintea uleiului de lanț. Husqvarna recomandă să folosiți uleiul lor pentru lanț. Chiar și cu acest sistem, totuși este cel mai sigur să verificăm nivelul de ulei și să completăm când se poate.

Rezervorul în sine are capacitatea de 260ml. Husqvarna notează capacitatea pompei ca fiind de 13ml per minut, deci un plin ar trebui să-ți asigure 20 de minute de tăiere continuă. Asta, bineînțeles, va depinde de intensitatea la care folosești drujba.

Părerile utilizatorilor nu spun lucruri rele despre mecanismul uleiului în sine, deși am citit câteva comentarii ce spun că uleiul are tendința să se scurgă când drujba nu este folosită. Scurgerile sunt inevitabile pentru majoritatea drujbelor, dar acesta fiind un sistem cu pompă și nu unul acționat de gravitate, nu ar trebui să existe scurgeri majore. Producătorul sugerează că dacă întâmpinați probleme cu scurgerile, ar trebui, după folosire, să lăsați drujba să se răcească, iar apoi să deșurubați capacul de ulei pentru a elimina orice presiune apărută în rezervor. Astfel, uleiul nu va fi forțat de presiune.

Postări similare: