Home>>Automotive>>Cum să îți iei bicicleta cu tine oriunde ai fi
Suporturi de biciclete
Automotive

Cum să îți iei bicicleta cu tine oriunde ai fi

Indiferent dacă intenționați să luați familia într-o excursie rutieră, să conduceți la traseul dvs. într-un parc natural sau să vă îndreptați spre tabăra de antrenament a echipei dvs. de fotbal, a avea capacitatea de a vă depozita bicicletele din nou înseamnă mai mult spațiu pentru oameni, bagaje și gustări în interiorul mașinii tale. Dacă vă gândiți că ați putea cumpăra doar o mașină mai mare, poate cea mai sensibilă soluție este să investiți într-unul dintre numeroasele rafturi excelente pentru biciclete auto.

Suporturi de biciclete
Suporturi de biciclete – afișajul atașamentului

Există o mare varietate de rafturi pentru biciclete auto concepute pentru transportul bicicletei dvs., unele sunt instalații semipermanente, cum ar fi cele pentru suportul de acoperiș sau pentru prindere, în timp ce altele, cum ar fi portbagajele sau portbagajele și portbagajele pentru hatchback, pot fi ușor îndepărtate și depozitate atunci când neutilizat. Mulți bicicliști vor cheltui o mulțime de bani pe cele mai bune biciclete de drum și componente și, prin urmare, riscă să producă pagube folosind un suport de biciclete ieftin, care nu este capabil să le asigure în mod corespunzător sau care blochează slab cadrul bicicletei din carbon, ar investi în valoare. Să vedem care sunt alternativele cu un exemplu – provocare: transportarea a până la 4 biciclete pe suportul nostru pentru biciclete.

Tipuri de suporturi de biciclete

Prima opțiune și probabil cea mai obișnuită este suportul pentru biciclete Withcar auto care trebuie montat pe acoperiș. Pentru a transporta în siguranță până la 4 biciclete pe acoperișul vehiculului dvs., veți avea nevoie mai întâi de un sistem de rafturi de calitate. În termeni simpli: barei de acoperiș este o bară transversală care se potrivește pe acoperișul vehiculului dumneavoastră.

Deasupra barei de acoperiș, montați bare de acoperiș. Avantajul sistemului este că rafturile pentru acoperiș nu se limitează doar la montarea rafturilor pentru biciclete auto: puteți monta, de asemenea, o cutie pentru acoperiș, suport pentru schiuri, suport pentru biciclete pentru sporturi nautice sau coș pentru acoperiș.

Postări similare: