Ce trebuie să știți despre navigația Sygic

Navigația Sygic este o aplicație pentru navigare pentru dispozitivele iOS și Android. Cu hărți de calitate și alte caracteristici de înaltă calitate. Ceea ce îl face diferit de celelalte este că este util și benefic.

Utilizatorul poate cumpăra o hartă sau poate lua în considerare activarea unei încercări gratuite. În scopuri de încercare gratuită, hărțile pot fi descărcate. Sygic vă va permite să utilizați hărțile și aplicația sa cu funcționalitate completă timp de o săptămână înainte de a vă cere să o achiziționați.

Aplicații și caracteristici

Sygic gps navigation se mândrește cu diferite funcții. Acesta include navigarea normală prin adresa dorită. Alegeți țara potrivită, introduceți orașul, numărul casei sau numărul străzii. Apoi, puteți începe navigarea. În afară de aceasta, adresele de domiciliu pot fi stocate.

Sygic gps navigation

Acestea permit utilizatorilor să obțină direcții de la sau spre acasă ușor și rapid. Puteți căuta, de asemenea, adrese anterioare, precum și locuri atractive sau de interes pot fi găsite rapid, de asemenea. În plus, veți găsi locuri interesante în imediata vecinătate. Acestea includ parcări, magazine, restaurante, obiective turistice și multe altele.

Sygic vă permite să salvați mai târziu preferințele și direcțiile de acces. Dacă prietenii dvs. au cont pe Sygic, puteți accesa și preferințele prietenilor dvs. și adresele partajate. Contul Sygic oferă câteva avantaje în cazul pierderii dispozitivului, este posibil să recuperați hărțile achiziționate deja pe noul dvs. dispozitiv.

Navigarea Sygic gps oferă o mulțime de caracteristici

Fiecare comandă vocală este emisă de o voce feminină, astfel că șoferii se pot concentra pe drum. Există, de asemenea, posibilitatea de a folosi voci de celebrități sau personaje ca Homer Simpson. În afară de aceasta, Sygic gps navigation oferă diferite funcții de avertizare, cum ar fi curbele periculoase. De asemenea, puteți seta taxele de circulație pe autostrăzi și feriboturi, sau drumurile nepavate ca lucruri care trebuie evitate. Astfel de notificări pot fi extinse și personalizate de utilizatori pentru a se potrivi nevoilor lor.

O altă funcție este cunoscută sub denumirea de Travel Book. Utilizatorii pot găsi statistici despre călătoriile lor. Funcția SOS este implementată corect și foarte utilă. Dacă este posibil, apelurile de urgență pot fi plasate direct din aplicație. În fereastra corespunzătoare, ultima localizare este prezentată împreună cu departamentele de urgență, inclusiv posturile de poliție, spitalele și farmaciile.

Controler și Ecran

În setări, utilizatorii pot ajusta panoul de navigare în funcție de preferințe. De exemplu, în modul peisaj, poate fi afișat un anumit indicator de viteză, împreună cu unele informații care vor fi găsite în partea de jos a ecranului.

Sygic gps navigation

Hărțile 3D sunt utile, oferă o orientare bună și pot fi dezactivate rapid atunci când este necesar. Interfața și designul grafic sunt bune în general și nu au primit critici. Când vine vorba de conducerea în timpul nopții, Sygic gps navigation oferă și afișajul head-up display. Cu această funcție, afișajul smartphone va fi proiectat pe parbriz.

În concluzie

Sygic Navigation este o aplicație de navigare de succes pentru Android. În plus față de funcțiile esențiale, Sygic oferă o serie de caracteristici utile și bine dezvoltate. Prețul este bun, chiar dacă alte aspecte legate de funcționare ar putea fi îmbunătățite. Deoarece funcționalitatea de bază a navigării fiabile și corecte este îndeplinită, Sygic Navigation este foarte recomandată.

Citiți un articol interesant despre ulei de motor.

Postări similare: