Care uleiuri de motor sunt cele mai bune pentru masina ta

Uleiurile auto sunt lubrifianți importanți. În timp ce acest fapt este mai clar pentru bărbați, unii șoferi nu îi acordă atenție. De fapt, trebuie să-ți schimbi uleiul de mașină la fiecare 5000 de kilometri. Cu toate acestea, amintiți-vă că s-ar putea să fiți prost informat cu privire la alegerea potrivită și momentul potrivit pentru schimbare. Ei bine, acest articol va face o recenzie a unelor dintre cele mai bune uleiuri auto pe care le puteți alege întotdeauna.

Cele mai bune uleiuri pentru motoare auto

Amsoil

When determining how well a vehicle oil will perform, a ‘Thin Oxygen Uptake’ test is often taken. This is done mainly to test the ability to resist heat and the breakdown of oxygen. Well, Amsoil is a perfect choice in this regard. The fact that it lasts longer gives it a competitive advantage. In addition, the product retains the liquid state even when the temperature is extremely low up to -58 degree. The product has been the topmost performer in many tests conducted to determine the right brand, even outperforming the brands with huge market shares.

Ulei de motor

Atunci când se determină cât de bine va funcționa uleiul de vehicule, se face adesea un test de absorbție a oxigenului. Acest lucru se face în principal pentru a testa abilitatea de a rezista căldurii și defalcarea oxigenului. Amsoil este o alegere perfectă în această privință. Faptul că rezistă mai mult îi conferă un avantaj competitiv. În plus, produsul se păstrează în stare lichidă chiar și atunci când temperatura este extrem de scăzută până la -58 grade. Produsul a fost cel mai performant în multe teste efectuate pentru a determina marca potrivită, depășind chiar și mărcile cu cote mari de piață.

The Royal Purple

Cele mai bune mărci de ulei ar trebui să reziste evaporării. Ele nu trebuie să se îngroașe cu ușurință pentru a garanta o protecție superioară. În acest sens, Royal Purple a pus accent pe valoarea sa ca cel mai bun ulei de motor cu abilitatea de a crește puterea unui automobil, performand optim. În plus, reduce semnificativ emisiile și asigură o stare mai bună a suprafețelor metalice. Marca a fost testată și îndeplinește toate cerințele autorităților de reglementare.

Pennzoil

Pennzoil va proteja eficient motorul mașinii. De exemplu, s-a constatat că uleiul de motor Pennzoil păstrează un piston cu 40% mai curat decât nivelul necesar în industrie.

Minciunile pe care nu trebuie să le credeți

Există afirmații nefondate pe care trebuie să nu le credeți pentru a vă proteja automobilul. Restul articolului vă va aduce aceste afirmații în atenție.

  1. Schimbarea uleiului după fiecare 5000 de km. este nesemnificativă.

    De mult timp, producătorii au recomandat înlocuirea uleiului după acoperirea acestei distanțe. Ei bine, motivul este că acoperirea unei distanțe mai mari de 5.000 de km. va duce la formarea de mizerie în motor. Ca urmare, mașina este deteriorată, iar șansele de a provoca accidente cresc. Evitați să cădeți în această capcană.

  2. Trebuie doar să vă schimbați uleiul după ce devine negru.

    Din ignoranță, mulți oameni cred că uleiul devine negru după absorbția murdăriei și, prin urmare este bine să fie negru. Amintiți-vă că funcția uleiului este de a lubrifia, precum și de a proteja piesele metalice ale motorului. Culoarea sa nu afectează modul în care funcționează în nici un fel. Timpul de schimbare a uleiului este determinat de producător și nu de culoarea sa. De fapt, nu există nici o corelație între culoarea și eficiența uleiului.

  3. Uleiurile sintetice de motor pot provoca scurgeri în motor

    Este adevărat că, inițial, uleiurile sintetice nu au performat pe motoarele auto, dar nu este adevărat că acestea cauzează scurgeri. Singurul motiv pentru a atribui scurgerile uleiurilor sintetice este atunci când este aplicat motoarelor foarte vechi.

În concluzie, există multe mărci de petrol în industria petrolieră. Fiecare dintre ele servește aceleași scopuri, anume lubrifierea și protecția, dar cu abilități diferite. Acest articol a revizuit cele mai bune trei branduri pe care puteți merge întotdeauna pentru a obține o valoare cât mai buna pentru banii dumneavoastră.

Citiți un articol despre acest subiect Sygic gps navigation,

Postări similare: