Home>>Călătorii și turism>>Bucurați-vă de o ședere de lux la Hotelul Thermana Laško
Hotelul Thermana Laško și râul Savinja
Călătorii și turism

Bucurați-vă de o ședere de lux la Hotelul Thermana Laško

Puteți găsi complexul în spațiul natural curat de-a lungul râului Savinja, fiind înconjurat de dealuri luxuriantel.

Maiestuosul Deal Hum, numit și „Laški Triglav”, stă deasupra hotelului și oferă o vedere pitorească a orașului Laško. Centrul orașului Laško este la doar o plimbare de 15 minute de-a lungul potecilor răcoroase, care se extind pe cele două maluri ale râului Savinja.

Hotelul Thermana Laško și râul Savinja
Hotelul Thermana Laško și râul Savinja

Orele de check-in și checkout 

La sosirea dumneavoastră la Hotel Thermana Laško, veți fi informați că după ora 14, camerele vor fi închise. De asemenea, trebuie să vă eliberați camera până la ora 11 dimineața în ziua plecării.  

Capacitatea hotelului

Hotelul Thermana Laško oferă oaspeților săi șansa de a alege dintre 7 apartamente de hotel și 181 de camere de hotel de ultimă generație.

Hotelul Thermana Laško

Ce vă oferă hotelul

Complexul hotelului vă oferă o sumedenie de modalități de a vă distra și a vă relaxa complet atât a psihic, cât și fizic, toate sub un singur acoperiș.  

Călătoria dumneavoastră poate începe în Sala de băuturi cu apă termală. Aici vă puteți savura un pahar răcoritor de apă termală Laško, care vă poate revitaliza și stimula corpul și, în același timp, vă poate ajuta sănătatea.  

Veda Ayurveda Center Laško
Centrul Veda Ayurveda acoperă toate aspectele sănătății

Veți găsi și o serie largă de activități uimitoare în apă sub cupola de sticlă minunată a Centrului Termal. Există, de asemenea, Centrul Wellness Spa care oferă o selecție interesantă de băi, masaje, precum și alte servicii de îngrijire și tratamente de relaxare de înaltă calitate.  

Unele dintre acestea sunt tratamentele de wellness cu bere și miere, care oferă o experiență unică pe care o puteți găsi exclusiv doar în Laško, nu trebuie ratat. 

O altă experiență care trebuie încercată se găsește la Thermana & Veda Ayurveda Center Laško. Aici, veți găsi o echipă de experți indieni care vă pot ajuta la detoxifierea corpului și vă poate aduce mult mai aproape de toată înțelepciunea orientală privind sănătatea.  

De asemenea, papilele voastre gustative vor fi cu siguranță încântate de selecția de bucătării de la hotel. Papilele dumneavoastră gustative se vor răsfăța cu deliciile gourmet din hotelul lor sau à la carte. De asemenea, vă puteți bucura de atmosfera plăcută a cafenelei care vă oferă o gamă largă de deserturi și băuturi de toate tipurile. Există, de asemenea, un program de animație variat, care vă poate duce experiența de vacanță la un nivel cu totul nou.

Postări similare: