Banda de alergare NordicTrack T 6.5 S are o consolă excelentă

Transport și asamblare: NordicTrack-Treadmill-T-6-5-S

Costurile de expediere vor varia pentru banda de rulare NordicTrack T 6.5 S, în funcție de locul de unde achiziționați și de ce tip de livrare preferați. Cu toate acestea, unii retaileri, cum ar fi Amazon.com, vor oferi transport gratuit.

Manualul de rulare NordicTrack T 6.5 S listează 17 pași pentru procesul său de asamblare. De asemenea, oferă o cheie Allen cu ambalajul, dar veți avea nevoie de alte două instrumente precum o șurubelniță Phillips. Manualul oferă instrucțiuni ilustrate pas cu pas, dar va continua să vă ia peste o oră pentru a fi finalizat.

Ce iubim despre banda de rulare NordicTrack T 6.5 S:

Suprafață de rulare

Lucrul care ne place cel mai mult pe banda de alergare NordicTrack T 6.5S este puntea FlexSelect. Aceasta este o caracteristică comună pentru modelele finale superioare ale NordicTrack și suntem extrem de fericiți să o găsim pe un model mai bugetar. Această pistă oferă o suprafață de rulare moale, amortizată, precum o mulțime de benzi de alergare. Totuși, această banda de alergare are și opțiunea de a schimba rapid o suprafață mai solidă. Prin urmare, acest lucru vă oferă o opțiune de a avea o suprafață de rulare mai realistă similară cu cea care circulă în aer liber. În partea de sus a sistemului FlexSelect, această banda de rulare are o suprafață mare de rulare de 20 ”x55” cu viteză de până la 10 km / h și înclinare până la 10%. Toate acestea sunt caracteristici superioare în acest punct de preț.

Consolă

Consola este, de asemenea, o caracteristică excelentă pe banda de alergare NordicTrack T 6.5 S. În primul rând, această banda de rulare are 20 de antrenamente programate, care se află în partea de sus a listei pentru alte benzi de alergare pe care le vei analiza în acest interval de preț. Aceste programe sunt concepute special pentru a arde grăsimile și pentru a îmbunătăți starea de fitness cardiovascular. În plus, NordicTrack oferă, de asemenea, compatibilitatea cu iFit. Cu iFit veți obține o bibliotecă extinsă de antrenamente, posibilitatea de a rula în întreaga lume cu Google Maps, puteți concura cu prietenii și vă va urmări datele de antrenament, astfel încât să vă puteți monitoriza performanța. Nu există multe alte benzi de alergare care au o consolă care poate concura cu banda de rulare T 6.5 S.

Postări similare: