Apreciez ușurința cu care acest generator Ryobi pornește

Cât de frecvent trebuie schimbat uleiul?

Trebuie schimbat după prima lună de folosire sau după 20 de ore de operare. Apoi, schimburile de ulei se fac la câte 6 luni sau 100 de ore de operare.Folosește SAE 10W-30 ca ulei pentru uz general și climat temperat. Baia de ulei are o capacitate de 400ml. S-ar putea să ai nevoie de o pâlnie lungă pentru a face schimbul mai ușor, dar asta se aplică pentru majoritatea generatoarelor cu invertor.

Ce fel de benzină se pune în rezervor?

Poți să pui benzină fără plumb, normală. Poți folosi și benzină care nu conține mai mult de 10% etanol (E10). Nu folosi combustibil cu peste 10% etanol (E15 sau E85 nu sunt acceptabile)

Cât timp poate funcționa cu un plin de benzină?

Capacitatea este de un galon și limita de operare pentru un plin depinde de câte aparate ține în funcțiune. În modul auto idle crește eficiența combustibilului. Motorul stă în repaus când nu trebuie să pornească nimic și funcționează mai rapid când detectează conectarea la un aparat.

Acum, specificațiile vor spune că generatorul Ryobi 2200 generator poate opera 4 ore cu un plin la 50% încărcătură (900W) sau aproximativ 8 ore cu 25% încărcătură (450W). Cei care dețin generatorul spun că îl pot folosi 4-5 ore cu un plin de benzină și ținând în funcțiune consumatori mici.

Poate generatorul să funcționeze pe propan?

Nu, acest generator Ryobi nu poate funcționa pe propan. Nu recomandăm nici să încerci să-l convertești astfel încât să-l poți folosi cu propan.

Cât de portabil este Ryobi RYi2200?

Generatorul cântărește aproximativ 23 kg și are două mânere de cărat, deci o persoană îl poate căra. Are și două roți și un mâner extensibil pentru a-l căra ca pe geamantan pe suprafețe tari și plane. Mâner extensibil Ryobi RYi2200 culoare gri w320. Ryobi RYi2200 are un mâner extensibil

Pot conecta două Ryobi RYi2200?

Da, poți conecta două generatoare cu un kit paralel. Trebuie să cumperi kit-ul separat. Cele două generatoare pot produce 3600W putere continuă împreună și până la 4400W putere instantanee. Conectarea a două modele sau mărci diferite nu este posibilă! Doar două modele identice vor funcționa în paralel.

Postări similare: