Această mașinărie este bine construită și se descurcă bine

Recenzie Troy Bilt Storm 2410

Am avut șansa să folosesc Troy Blit Storm 2410 pentru ceva timp. În mare, această mașinărie este bine construită și se descurcă bine. Ușurința de a o folosi este depășită de alte configurări și motoare mai fiabile – dar pentru un accesoriu simplu, poate fi o decizie bună considerând prețul.

Prețul

Troy-Bilt Storm 2410 este apropiat de cel mai ieftin suflător de zăpadă two-stage disponibil, și pentru prețul său, construcția este impresionantă. La aproximativ 2400 RON, Storm 2410 se ridică la standardele de construcție ale altor mașinării mai scumpe. Dar îi lipsesc niște detalii importante care chiar fac diferența pe modelele mai scumpe.

Suflător de zăpadă Troy Blit – niște criticism

Mașinăria poate fi pornită electric. Totuși, motorul de 208cc nu este greu de pornit prin metoda clasică. Dacă da, atunci ceva este greșit. Doar atunci merită să folosești pornirea electrică. În rest, este doar greutate în plus pe unitate.

Troy Bilt Storm 2410 are o configurație clasică two-stage. Controlul propulsiei constă în câteva viteze înainte și două viteze înapoi. O manetă controlează propulsia în timp ce cealaltă cuplează sau decuplează burghiul. Este o platformă simplă și testată, dar include și unele neajunsuri.

Am 180 cm înălțime și mi se pare destul de incomfortabil să mânuiesc manetele pentru propulsie și burghiu. Apoi, când le dau drumul, mașinăria intră instant în acțiune, ceea ce poate veni pe neașteptate dacă nu anticipezi răspunsul. Când e nevoie să pornești și să oprești unitatea de câteva ori, poate deveni obositor. Manivela este locată destul de jos și în față pe unitate, făcând ajustările să pară un lucru destul de greu. Schimbările mici necesită eforturi mai mari decât te aștepți.

Deși nu este foarte convenabilă, pot să o și laud – nu sunt multe lucruri care merg greșit cu controalele. Nu mi-e frică de gheața și mizeria care îmi pot strica mecanismele, ceea ce este un lucru la care te aștepți când iei o mașinărie la un așa preț. Dar ideea rămâne aceeași, mașinăriile mai scumpe au controale mai convenabile care sunt și mai fiabile – fără dubiu mai ușoare pentru operator mai ales în momente în care ai nevoie de agilitate.

Postări similare: