Home>>Cadouri și promovare>>10 cele mai impresionante idei de cadouri corporative de lux
Cadouri și promovare

10 cele mai impresionante idei de cadouri corporative de lux

Nu este niciodată ușor să alegeți cele mai potrivite și mai luxoase cadouri corporative. Vrei ceva care să impresioneze oamenii, dar, în același timp, trebuie să te asiguri că faci o greșeală fără să știi sau să încalci politica sau codul de conduită al organizației.


Este esențial să avem mare grijă atunci când cumpărăm aceste cadouri. Pentru a vă asigura că veți alege doar cele mai potrivite cadouri, iată cele mai bune 10 idei de cadouri corporative de lux perfecte pentru toate ocaziile și evenimentele.

1. Coș de cadouri gourmet

Un coș de cadouri tradițional este excelent, dar un coș de cadouri gourmet este cu atât mai bun din mai multe motive. Coșurile de cadouri gastronomice conțin tot felul de bunătățuri pe care oricine le va primi cu drag.
Aceste coșuri cadou sunt mari și pline cu unele dintre cele mai delicioase și premiate gustări gourmet gata pentru consum în câteva minute după sosire.
Timpurile s-au schimbat, acum coșurile de cadouri au o notă de lux personalizată pentru a fi sigur că pe gustul și interesul celor care îl primesc.

Coș de cadouri gourmet
Un coș de cadouri tradițional este excelent, dar un coș de cadouri gourmet este cu atât mai bun din mai multe motive.

2. Accesorii de golf și obiecte de colectare

Golful este considerat de mult timp jocul celor bogați. Acesta este motivul pentru care accesoriile și colecțiile de golf sunt câteva dintre cele mai impresionante 10 cadouri corporative de lux pe care le puteți cumpăra.
Mingile de golf, de exemplu, pot fi modificate pentru a ajuta persoana să aibă cea mai bună performanță din viața lor. Cel mai mare avantaj aici este că aceste mingile de golf au un ambalaj atractiv care scoate în evidență luxul acestor cadouri.
Pentru colecții, câteva opțiuni minunate sunt ornamente pentru birou, cum ar fi sculpturi sau prespapiere din cristal.

3. Camere foto

Deși smartphone-urile moderne sunt deja echipate cu camere de înaltă rezoluție, sunt unele persoane care încă mai preferă camerele foto clasice. Camerele foto sunt perfecte atunci când pleacă în călătorii sau aventuri, fără a menționa că utilizatorul nu trebuie să-și facă griji că telefonul va rămâne fără baterie.
Puteți, de asemenea, să cumpărați un adaptor care ar putea fi folosit pe camerele de la telefon pentru o calitate uluitoare și pentru a surprinde imagini uimitoare cu ajutorul unui dispozitiv pe care îl poartă tot timpul la ei.
Desigur, dronele de la distanță vor fi și ele cadouri la fel de impresionante

Camere foto
Deși smartphone-urile moderne sunt deja echipate cu camere de înaltă rezoluție, sunt unele persoane care încă mai preferă camerele foto clasice.

4. Set de suport pentru stilou decorativ pentru birou

Niciun birou nu e complet fără suporturi de stilou care pot ajuta la prezentarea personalității destinatarului, precum și a decorului general al biroului lor. Acestea sunt cadouri practice, dar luxoase, care nu numai că arată că sunt îngrijiți, dar și emană profesionalismul pe parcurs.

Multe dintre seturile luxoase de suport pentru stilouri pe care le puteți găsi astăzi sunt neutre și versatile, astfel încât puteți fi siguri că vor fi potrivite pentru orice birou, indiferent de stil sau temă.
Pentru a face o impresie și mai bună, puteți, de asemenea, să le personalizați și să includeți numele și poziția destinatarului.

5. Set de decantatoare

Seturile de decantatoare sunt exact genul de cadouri corporative de care cunoscătorii de vin se vor îndrăgosti cu siguranță. Pe lângă faptul că le permite să se bucure de gustul băuturi lor preferate, seturile de decantoare sunt și completări la colecția de vinuri a destinatarului, ceea ce le fac unul dintre cele mai luxoase cadouri pe care le puteți face.
Făcând cadou un astfel de set, este o modalitate excelentă de a arăta cât de mult apreciați clientul, șeful sau colegul vostru.

Set de decantatoare
Seturile de decantatoare sunt exact genul de cadouri corporative de care cunoscătorii de vin se vor îndrăgosti cu siguranță.

6. Valize

Valizele de calitate sunt încă o modalitate excelentă de a permite angajaților și clienților să știe că îi prețuiți și, astfel, îți dorești să aibă o viață liniștită și excitantă. Încurajarea oamenilor să plece într-o vacanță sau într-o călătorie nu face decât să transmită mesajul că vă pasă cu adevărat de bunăstarea și sănătatea lor. O valiză este doar instrumentul de care au nevoie pentru a ieși și a explora restul lumii.
Unele opțiuni grozave pentru valize sunt gențile pentru transport și valizele cu toate opțiunile. Încercați să aflați care sunt nevoile destinatarul pentru a avea o idee despre ce să cumpere.

7. Globuri pâmântești

Cadourile tematică legată de planetă sunt cadouri excelente pentru ocazii sau companii. Un glob pământesc elegant este unul dintre cele mai luxoase cadouri corporative pentru a onora realizările destinatarului sau pentru a arăta recunoștința ta unui furnizor sau client VIP pentru încrederea lor. Este fără îndoială unul dintre cele mai sofisticate și atemporale cadouri pe care le pot avea pentru casa sau biroul lor.

8. Ceasuri

Ceasurile de mână sau ceasurile de perete vor face angajații și clienții să realizeze cât de mult înseamnă pentru tine. În timp ce timpul nu este un cadou pe care i-l poți da, cel puțin le poți oferi ceva pe care îl pot folosi pentru a ști cât e timpul și pentru a te asigura că nu întârzie niciodată la programări și întâlniri.
Cel mai mare avantaj al acestor cadouri este că sunt ușor de găsit și de fiecare dată când persoana se uită la ceas, se va gândi la tine imediat.

9. Abonamente

Lumea modernă a făcut acum posibilă oferirea de experiențe sub formă de cadouri, datorită serviciilor de abonament. 

Postări similare: